Om man som elitidrottare bor i Malmö(studerar, arbetar eller tränar på heltid) kan man söka ett väldigt bra stipendie; MIA-stipendiet.
Stipendiet ger stöd för elitaktiva på väg mot världsklass.

Jag har haft förmånen att bli en stipendiat två år i rad och är mycket tacksam över de fördelar som det fört med sig. Jag har till exempel en riktigt bra idrottspsykolog, har tillgång till ett väldigt stort och bra gym, får träffa andra elitidrottare vardagligen och har fått hjälp med ett kostupplägg. Jag har även genom MIA en riktigt bra försäkring som har hjälpt mig mycket när jag varit sjuk samt fått bidrag till träningsläger.

Utöver detta kan man även få:
Idrottsmedicin

Idrottsfysiologi

http://www.rf.se/RFdistrikt/Skane/Arbetsrum1/MalmoIdrottsAkademi/


Rätt coolt att jag och Alexandra är med på bild.

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: