Idag var jag på det och tränade igen.
På morgonen var det ett syra/lyft-pass och eftermiddagen bjöd på tung styrketräning där det gick riktigt bra. Kul att gymma när jag är pigg.

Imorgon skulle jag egentligen ha tävlat Dalsland kanotmaraton. Ett maratonlopp som är på 55km.
Tyvärr måste jag, återigen, kasta in handduken. Det är väldigt tråkigt men de här lungorna och den här körtelfebern kan jag inte riktigt kontrollera. Som de flesta av er säkert förstår är det väldigt osmart att köra ett hårt lopp på 55km när jag inte är helt hundra. Det kan resultera i alldeles för mycket vila. Jag har vilat nog och den extra vila jag redan behöver göra räcker gott och väl.

Skönt denna gång är i alla fall att ingen annan än jag själv behöver lida av att jag stryker mig, ingen klubbavgift som betalats i onödan(jag vann min startplats till detta år), inget boende som kostar extra pengar osv.

Här är lite bilder från min Vaxholm/stockholm visit.

Min favoritplats här på Vaxholm.


Lyxfrukost med mamma och pappa. Renpaté.


Ny frisyr som inte är lika snygg efter träning.


Men desto snyggare fixad. (Det här har inget med träning att göra
men jag är väldigt nöjd med den)


God mat med god sås.


Per provar vandringsoutfiten.

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: