Idag under förmiddagspasset kunde det fastställas att en vila behövdes. Jag var mycket sliten och kunde inte komma upp i fart 4.

Ibland tänker jag att det är ett misslyckande att behöva vila extra, eller rättare sagt där det inte är planerat. 
Så kändes det idag.
Jag hostade väldigt mycket, hade ont i halsen av körtelfebern och kunde inte köra i rätt fart. Kanoten vinglade och det kändes inte alls bra.

Jag har tur som har en bra tränare som talar om för mig att det inte är dåligt att behöva vila. Jag tänker ofta att jag kanske inte tränar tillräckligt mycket. 
Å andra sidan, senaste tiden har jag tränat väldigt hårt, jag har kört slut på mig på varje pass. Jag har kört fast att kroppen har skrikit vila och jag knappt lyckats hålla kvallitén. Jag har pressat fart fyra tills jag fått blodsmak i munnen och orkat hålla hög tröskel.
Efter gårdagens träning är det förståeligt att det behövdes vila nu.

Jag försöker förklara för varje del av mig själv att den här vilan gör mig starkare. Det har ju faktiskt under de passen jag har orkat köra bra känts mycket bra.!


Först regnade, åskade och blixtrade det.


Sen blev det sol och jag gick en sväng till vattnet.
Det kändes som höst.


Jag åt några godisar.


Vart sugen på höstpaddling.


Sen gick jag hem och lagade jättegod mat och nu ser jag på fotbollen.
Bra eftermiddagsvila.

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: