Igår hade jag gymprogram 1 och idag gymprogram 2. De bägge var ritkigt jobbiga. Igår var första gången som jag verkligen höllt på att spy av ett gympass och mådde väldigt illa efteråt.
Idag kändes det att musklerna redan fått arbeta hårt och det var tufft att köra tillräckligt tungt men jag tror att jag lyckades ganska så bra.

Nu på eftermiddagen fick jag simma med proffsen! Anna och resten av gänget på simgymnasiet. Det var kul och simprogrammet som kördes passade perfekt in i min träning. Det slutade på knappt 3000m(för min del, de andra körde längre!), inte allt för långt men det var hårt. Det är kul att få köra med de som är riktigt bra på sin sport, det finns mycket att lära och passen blir väldigt kvalitativa.
Balnd annat blev det hårda 50 meters och hårda bensparkar + 25minuter mage och stretch efteråt.

Mitt under passet hade vi 4*25 meter max och jag tror nog att jag satte nytt pers på en av dem. Det var start från vattnet och ändå var det snabbare än när jag var 15 år gammal. Jag körde ganska många snabba 50 meters också, det är kul.
Jag blir sugen på att köra en 50 meters eller 100 max med pallstart bara för att se hur fort det kan gå.


Supertrött men med Danmarktröjan på efter träning.

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: