Lägret är slut. In i det sista har jag kört och ett av mina avslutande pass 9*4minuter gick riktigt bra!

Jag sitter på Montreal flygplats och ska åka till London, därifrån till Danmark och slutligen tåg hem till Sverige igen.
Jag är otroligt nöjd med denna resa, kunde inte ha varit bättre. Jag hade en underbar tid i Kanada och jag vill dit igen, jag vill besöka Vancover, Hallifax och Toronto också.

I Florida träffade jag många underbara nya människor. De två tjejerna jag bodde ihop med, Jenny och Bridgitte är två fantastiska människor/idrottare som bägge insprirerar mig till att bli ännu bättre. Det är härligt att få omges av snälla och omtänksamma människor.
Jag hade lyxen att ha min egna tränare på plats i 10 dagar och jag känner att det har gjoirt under för min teknik. Jag är redo för skidåkning, jul, nyår, idrottsgala och att sedan fara till varmare breddgrader igen.


Jag och Jenny i onsdags på stranden. Morgonen efter paddlade jag med paddelhanskar, kapell, 1,5 tröja och pannband. På fredagen var det återigen varmt! Vädret i Florida kan vara skiftande ibland.

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: