Jag är på svensk mark. Det tog mig ca 22 timmar att komma till Malmö, där väntade jag i två timmar (passade på att träffa Anna och Jessica på stationen) innan jag satte mig på tåget upp mot Nyköping.

Trodde inte att jag så frivilligt skulle sätta mig på ett SJ tåg igen men nu sitter jag här och lyxar i första klass med kaffe, internet, tidning och lite brownie! + ett stort säte.
Jag är riktigt trött och försöker att hålla mig vaken men nu har det mest gått över till ”jag är så trött att jag mår illa och vill bara ligga ner i en skön säng” stadiet.

Hur som helst träffade jag många trevliga människor under min flygresa hem. Jag träffade en tjej från Nigeria, en tjej från Indien, en trevlig man från London och en kul kille från Danmark! Så olika livsstilar vi alla lever, det är fantastiskt :)

Jag hade så tur med baggagen och att alla flyg var i tid. Trots att jag hade tre separata flygningar, ett för tungt baggage och ett extra baggage behövde jag bara betala 26 pund för hela resan!
Nu hoppas jag att tåget flyter på lika bra.. (men det är sj, ni vet)


Trött men taggad på att komma hem!

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: