Vilodag idag, eller egenltigen inte. Jag skulle egentligen ha halvvila idag och halvvila imorgon men eftersom att det är rätt blåsigt väder och diverse aktiviteter kom ivägen var det här det bästa sättet att göra det på. Igår eftermiddag åkte jag först till Durbanville hem till min kompis och därifrån åkte vi till studentstaden Stellenbosch.
Jag träffade trevligt folk och fick uppleva mycket roliga saker!

Idag hade jag gärna skrivit att jag spenderat dagen surfandes med ett glatt gäng och sen att kvällen avslutades med en Braii(precis som det var planerat). Jag å andra sidan var inte alls särskilt sugen på något utav detta och spenderade min dag genom att bara tvätta, sola och läsa min bok. Aningen oväntat men också ganska så avkopplande.

Jag kan knappt hålla mig till imorgon när jag ska paddla igen, vädret ska vara mycket bättre och jag ska helt klart se till att köra när det är som minst blåsigt!

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: