Jag har kommit hem och är väl inte riktigt inne i tidsomställningen än, man brukar säga att det tar 1,5 dygn per timma när man åker hem från usa. Vilket betyder att det skulle ta mig 9 dagar att ställa om mig.
Well, well, jag har i alla fall lyckats somna helt okej, igår sov jag väl inte särkilt mycket men nog somnade jag till slut.

Jag är uppe i Ramundberget på skidläger med landslaget. De som är inbjudna är U23 laget, maratonlaget och en del juniorer. Av någon konstig anledning var det väldigt många som tackade nej men vi som är här lider inte av det direkt.
Idag åkte jag 2,5 timma lugnt på förmiddagen, måste vara noggrann med att inte komma upp i puls då det gör att jag hostar mer.
På eftermiddagen hade jag stafett och ett gympass. Det var kul och nu är jag ritkigt trött.

En bra sak är också att boendet i Florida börjar lösa sig, ser ut som vi ska bo i en nicig lägenhet vid stranden, Kan det bli bättre?
Nackdelen är väl att det tar 5-10min med bil till träningen men det står vi gärna ut med!


Att köra bil upp i mörkret!

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: