Hej!
Helgen har passerat och jag har upplevt otroligt mycket! I söndags mötte jag upp ett gäng glada elitstipendiater. Idrottarna var allt från lerduveskyttare, orienterare, kanotister, skidåkare till handikappsimmare. Med andra ord en stor bredd.

Vi hade möte och föreläsning av Emma Igelström på kvällen, det var riktigt bra och jag fick en hel del bra tips och råd hur jag ska tänka och utamana mig själv. Jag har genast börjat på ett av dem.

På måndagen började vi med god frukost, och en dag av kost. Det åts, lagades och pratades om kost. För mig kan jag inte påstå att det var särskilt mycket nytt men det är alltid bra med en påminnare. När klockan var två började vi göra oss i ordning inför den stora festen IDROTTSGALAN.

Vi kom dit runt halv 6 tiden och då började festen. Vi satt mitt inne i globen vid ett fantastiskt dukat bord. Innan tv sändningarna började åt vi förrätt, huvudrätt och efterrätt. Allt var hur gott som helst.
Ständigt visades prestationer utan dess like, glada och fantastiska idrottare. Jag tror inte att jag fått så mycket gåshud någonsin förut. Det här var en upplevelse jag inte kommer att glömma, det häftigaste på väldigt länge.

Så fort det visades kanot i tv rutan eller på storskärmen så blev jag också alldeles varm i hjärtat.
En sak som också rörde mig väldigt mycket var när de visade alla idrottsmänniskor som har gått bort, när de mot slutet av detta visade Stefan Liv (Ishockeyspelaren) var det svårt att hålla tårarna på plats. Det var så vackert och det märktes att väldigt många blev berörda. Applåderna tog inte slut.

 

Nu till träningen:
Jag har fått en bristning eller inflammation i den långa bicepssenan och det är inte alls särskilt bra. Det gör riktigt ont och jag vet inte helt vad jag ska göra. Efter mycket otur så har jag lyckats få tag på en sjukgymnast här och en på Bosön imorgon. Jag hoppas jag kan få något bra råd.

 

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: