Åh jag har det så bra här nere i Kapstaden. Jag träffar en massa nytt folk hela tiden och gör roliga saker var dag. Och allt det här förutom den underbara träningen.!

Igår till exempel så paddlade jag på morgonen sen åt jag lunch med en tysk vän. Jag sprang på eftermiddagen och efter det gick jag upp för ett av bergen här(tar ca 1h att ta sig upp) och såg solnedgången och avslutade med jättegod middag.

Idag har jag också tränat två gånger och efter min löprunda träffade jag två holländska killar som var här och kitesurfade så nu ska även dem möta upp mig och mina vänner i dagarna. Nu på kvällen var jag och åt middag på Panafrikan Market. En jättehärlig afrikansk restaurang. Maten är serverad i tunna bröd och så äter man med händerna, väldigt avslappnad och trevlig stämning dessutom.

Imorgon kväll åker jag till Stellenbosch på middag med min kompis, som sagt, hur roligt som helst! Hela tiden.

Paddlingen går bra, det blåser mycket  ca 11-14m/s rätt ofta men det är bara att kämpa på. Axeln är sådär, den tunga styrkan gjorde nog inte susen men jag får väl hålla mig till rehab ett tag. Det är skönt att paddlingen inte gör ont i alla fall!

Ganska bra utsikt va? :)

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: