Hej!
Gårdagskvällen spenderades inne i Stockholm stad tillsammans med Ilona och Julia, vi åt god middag och senare mötte jag och Julia upp Daniel och hans kompisar. Det är alltid kul att gå ut och äta tycker jag.

Idag kl 10 körde jag ett paddelmaskinpass och det gick riktigt bra, jag är så nöjd! Passet var en blandning av tröskel och fart fyra.  Efter uppvärmingen och jag skulle börja köra intervallerna ställde jag följande fråga till min tränare;

”Hur många paddeltag per minut ska jag ligga på?”

Frekvensen är viktig, vi satte på ett visst motstånd och sen var det bara att hålla uppe frekvensen (inte för högt inte för lågt) och så högt watt-tal som möjligt. Greppet i ”vattnet” och så muskulärt arbete.
Det var kul och jag kände mig så stark.

Efter paddlingen åkte jag hem, åt god mat och gick iväg för min tredje massage denna vecka, underbart!

Idag har jag även hunnit med ett besök in till stan där jag handlat vitaminer på örtgubben och gainer på gymgrossisten. Nu när jag ska iväg  till alla möjliga länder är det viktigt att jag har tillräckligt med sådana saker med mig. Jag vill inte köpa något utomlands som jag inte är helt säker på vad det innehåller.

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: