Hejhej!
Näst sista dagen innan vila.
Varje vecka känns det som att jag räknar ner till vilodagen och när det väl är söndag tänker jag att det snart är dags för träning igen. Egentligen ett ganska osunt tänkande.

Jag låter sällan träningen stå i vägen för andra saker jag vill göra, förutom de gånger som jag är väldigt trött och inte orkar men det kan lika gärna vara på en vilodag som en hård träningsdag. Att träna är ju roligt, utmanande och underbart!

 

Idag är det i alla fall fredag och hittills har träningen gått både upp och ner. Jag började med ett paddel pass som var 10*1min (4) vila 4minuter. Riktigt hårt pass med andra ord. Jag provade mig fram för att göra de så bra som möjligt och kom fram till ett upplägg som jag ansåg gjorde att jag orkade hela intervallen på rätt sätt. Mot slutet kändes det riktigt bra och de sista tre satt som handen i handsken.

Efter det åkte jag till gymmet och körde gymnastikpasset. Det är ett kroppsstyrkapass som tar ca 1 timma. Innehållet är allt från rygglyft, magövningar till armhävningar och ben. Jag hävdar att det här verkligen är ett av de bättre passen jag kan köra, jag tror att det är viktigt att vara kroppsstark. I slutändan är det mig själv jag ska dra fram när jag paddlar och då vill jag att alla småmuskler vet hur de ska arbeta.

Förutom detta då? Det är okej, jag är sliten från träningen men trivs bra med upplägget. Det är knappt en vecka kvar till Portugal, vädret är fint och jag försöker få lite skolarbete gjort.

Idag har jag bara ett återhämtningspass 45minuter paddling teknik kvar och efter det ska jag njuta av fredagskvällen.

Share →

2 Responses to Paddling och gymnastik

  1. Alva skriver:

    Helgrym blogg! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: