Hej!
Imorgon drar Svenska Mästerskapen i sprint igång och håller på ända tills på fredag! Det ska tävlas i k1, k2, k4 i seniorklassen och U21-klassen, på 1000, 500, 200 och 5000 meter. Det är mycket på gång och jag ser fram emot att tävla för klubben.

I förrgår åkte jag till Vaxholm för att få till ett par pass med min tränare, det är alltid bra att träna med henne och jag känner mig jämt lite bättre efter dem passen.

Nu är jag alltså åter i Nyköping där mina föräldrar bor och även där SM kommer att hållas, det blir skönt! Jag kommer att bo hemma och kan komma ner till tävlingsplatsen när det är dags för mina lopp när det passar mig. Imorse var jag ute och körde det sista k1 passet, det blev bara lugnt med ett par ökningar, när jag kom in så hittade jag och Johanna schysst tvättmedel och vax, på grund av överflödig tid provade vi för första gången att vaxa kanoterna, hoppas på det bästa!

Annars då? Efter SM är det bara några dagar innan jag åker till Portugal på U23EM, och där kommer formtoppen att vara!

På SM är vi lite då och då kort med folk i besättningarna, tur att min lillasyster Anna (som är simmare) ställer upp!

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: